€16.05 για να έχεις δωρεάν μεταφορικά!Το προϊόν “Dido Ημιμόνιμο Βερνίκι Gel Polish Top Coat” έχει προστεθεί στο καλάθι σας.
Καλάθι
€16.05 απομένουν για να έχεις ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά!
€6.90
Δώστε στην επιδερμίδα σας την κάλυψη και τη φροντίδα που της αξίζει με το Cover Me! Liquid Concealer. Για αψεγάδιαστο look κάθε στιγμή της ημέρας!
Βασικά Χαρακτηριστικά
Vegan Formula
Μεγάλη διάρκεια, έως 16 ώρες
Πλήρης κάλυψη
Αντιοξειδωτική δράση
Ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα
Δεν αφήνει γραμμές
Δεν σπάει
Φόρμουλα διάχυσης φωτός
Photo friendly
Δεν περιέχει parabens
Cruelty free
Δερματολογικά Ελεγμένο
Παρασκευάζεται στην Ελλάδα
5ml / 0,16 fl oz
Περιγραφή
Ανακαλύψτε το νέο υγρό concealer Cover Me! Liquid Concealer που χαρίζει αψεγάδιαστη επιδερμίδα και αίσθηση ελαφριάς, βελούδινης υφής. Η προηγμένη του Vegan σύνθεση προσφέρει απόλυτη κάλυψη, μεγάλη διάρκεια και φυσικό, ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα.
Χρήση
Εφαρμόστε απευθείας στις περιοχές που χρήζουν κάλυψης. Με απαλές κινήσεις απλώστε ομοιόμορφα το προϊόν με τα δάχτυλα ή για πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε το χρησιμοποιήστε το Professional Make Up Brush “Concealer” B02. Για επιπλέον κάλυψη κι ολοκληρωμένο μακιγιάζ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το dido Perfect Skin Liquid Foundation.