🔥ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€(ισχύει για αγορά καλλυντικών)

Top

Ποιοί είμαστε

  /  Ποιοί είμαστε

Έχοντας 20ετή πείρα στην παραγωγή κι εμπορία καλλυντικών, το 2018 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη δική μας μπράντα καλλυντικών με το όνομα διδο και να παρέχουμε στον τελικό καταναλωτή προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές. Στόχος μας η διδο να γίνει η αγαπημένη κάθε γυναίκας!

Τα προϊόντα της σειράς διδο είναι επιλεγμένα έτσι ώστε να μπορούν να συμβαδίσουν με τις ανάγκες γυναικών όλων των ηλικιών. Με την πείρα προηγούμενων ετών και τις επιταγές της σύγχρονης εποχής, η διδο γίνεται η πλέον ασυναγώνιστη μπράντα καλλυντικών.

Η φιλοσοφία μας έχει δομηθεί πάνω σε μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, που μεταφράζεται σε συνέπεια και συνέχεια στην εξέλιξη των μεθόδων παραγωγής, οι οποίες υποστηρίζονται από ενδελεχή επιστημονική έρευνα και επιμελή εφαρμογή θεραπειών ομορφιάς, πλήρως εναρμονισμένων με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία (REGULATION (EC) No 1223/2009 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 30 November 2009).

Επιλέγουμε μια πλειάδα πρώτων υλών αρίστης διαλογής που υπόκεινται σε συνεχείς ποιοτικούς μικροβιολογικούς και εργαστηριακούς ελέγχους και φροντίζουμε ώστε τα χρώματα που χρησιμοποιούμε να αντλούν την έμπνευσή τους από την φυσική παλέτα του ελληνικού τοπίου (ήλιος, θάλασσα, φύση). Παράλληλα, εφαρμόζουμε τις ορθές πρακτικές g.m.p (good manufacturing practices) και είμαστε διαρκώς συντονισμένοι με τις νέες τάσεις της μόδας στον χώρο της ομορφιάς, ώστε να προσφέρουμε μια μοντέρνα, ολοκληρωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη εμπειρία στις φόρμουλες καλλυντικής φροντίδας και περιποίησης. 

Γ.Ε.ΜΗ :059311804000

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα